De cattery.

 

 

We zijn heel blij met de nieuwe nursery, een extra ruimte die in verbinding staat met onze grote woonkeuken

Onze katten komen ook graag buiten, vooral als het mooi weer is kunnen ze ervan genieten om zalig in het zonnetje te liggen luieren.

Onze tuin zelf is voorzien van schrikdraad, waardoor de poezen en onze gecastreerde katers gewoon vrij in de tuin kunnen rondlopen. Onze katten kunnen niet verloren lopen, en vreemde katten kunnen niet in onze tuin raken.
Onze open katers mogen uiteraard niet vrij tussen de poezen lopen, zij hebben een binnenverblijf dat in communicatie staat met een buitenren.

De katers hebben een binnenverblijf dat telkens aansluit op een buitenren.

De binnenverblijven worden verwarmd en geven voor de katers toegang via een kattenluik naar het buitenren waar ze zalig in het zonnetje kunnen gaan liggen of naar hartelust kunnen spelen.

Het magazijntje om alle spulletjes in op te bergen en een katerverblijf, welk telkens een kattenluikje naar het buitenren van de kater heeft.

In het tuinhuisje zijn twee katerverblijven voorzien, de poezen kunnen vrij in en uit in het tuinhuisje, zij kunnen door het kattenuikje naar binnen als in de winter of bij koude dagen de deur dicht is en ze toch liever in de tuin blijven.

De tuin is afgeschermd met kattenschrikdraad, zodat onze katjes niet verloren raken en vreemde katten niet in onze tuin kunnen komen.

 

 

terug naar boven